Jouw Eigen App

met de

Mantix Maatwerkservice

Stap voor stap wordt je concreet begeleid en ontneem ik je alle moeilijkheden.

Ik bouw je maatwerk app en ontzorg je bij het opzetten en onderhouden van je online onderneming.

Voordelen

Samen bouwen we jouw ideale app. 

Online Marketing

We bedenken en implementeren online marketing strategieën passend bij hoe jij je ondernemend leven wil leven en waarmee we potentiële klanten bereiken en je app kan verkopen.

Maatwerk App

Je Maatwerk App wordt voor jou ontworpen en gebouwd in jouw bestaande of nieuwe branding. We werken samen strategisch aan de vindbaarheid in de App stores. Ik zorg voor de techniek zodat jij een veilig, gebackuped en up-to-date app hebt.

Alle App Stores

Je Maatwerk App komt beschikbaar in Google Play, Apple App Store en de Microsoft Store. Hiermee heb jij het grootste bereik voor jouw doelgroep.

Over Pieter Naber

Eigenaar Mantix BV

Pieter Naber begon met met het bouwen van websites toen hij 14 jaar oud was. Op een zolderkamer leerde hij de beginselen van zijn oudere broer.

Op 20 jarige leeftijd begon hij zijn eigen bedrijf Mantix, om ZZP-ers en MKB-ers te helpen hun bedrijf te laten groeien met een goed werkende website en een fijne app.

Na zijn afstuderen begon Pieter als ontwikkelaar bij verschillende banken en verzekeraars en groeide hij door tot Senior Developer, maar zijn eigen bedrijf bleef een belangrijke rol spelen in zijn leven.

Inmiddels heeft hij meer dan 5 jaar ervaring in het opzetten en beheren van (mobiele) apps en beheert Mantix BV 7 apps in verschillende app stores.

Het stap voor stap half jaar traject

Het proces dat ik hieronder beschrijf zal je overzicht en inzicht geven.

Elke maatwerkservice is helemaal aangepast aan jouw behoeften. De volgorde, de inhoud en het tijdsbestek zal bij elke ondernemer ietwat anders zijn.

1.

Ontdek jezelf, je bedrijf en je markt

Samen zetten we de basis op voor je online omgeving

 • Waarom doe je wat je doet?
 • Gedetailleerde inventarisatie van je bedrijf
 • De markt en de doelgroep bepalen
 • Je marketingboodschap vinden
 • Wat is je aanbod?
 • Je huisstijl wordt eventueel ontworpen

2.

Bepaal je klant, systeem en aanbod

 • Ideale klant beschrijven
 • Kapstok ontwerpen
 • Verdienmodellen kiezen
 • Product(en) neerzetten

3.

Maatwerk App

Wij beginnen met het inrichten van jouw eigen Maatwerk App

 • De techniek wordt geregeld
 • De eerste pagina’s worden bepaald
 • Je huisstijl en afbeeldingen worden geïmplementeerd
 • De ontwikkeling van de app start.
 • Om de week spreken we af om de voortgang te bespreken.

4.

Livegang Maatwerk App

Als wij allebei tevreden zijn, is het tijd om de app te lanceren.

 • Aanbieden van de app bij de Google Play Store.
 • Aanbieden van de app bij de Apple App Store.
 • Aanbieden van de app bij de Microsoft Store.

5.

Samen verder groeien vervolg

De ontwikkeling zit erop. Je hebt een Maatwerk App en enorm veel geleerd over ondernemen, je app en online marketing.

 • Onderhoud, veiligheid en updates van de app verzorgen wij
 • Maandelijks 60 minuten live gesprek
 • Vind antwoorden in de video instructie bibliotheek
 • Extra ondersteuning altijd mogelijk

Blije klanten

Foto van Sam Martijns

Sam Martijns

Coach

“Ik was al een tijdje bezig met de inhoud van de cursus. Maar toen ik de cursus online wou brengen kwam ik erachter dat er veel bij kwam kijken. De salespage, webspagina, de mailfunnels inrichten, de video’s maken, betalingssysteem koppelen. Er kwamen steeds meer technische dingen bij kijken waarvan ik merkte dat ik er niet heel veel verstand van had. Technische dingen waar ik mij niet mee bezig hou. Pieter gaf mij vanaf het begin goede handvatten en tips zodat ik kon aanleveren wat nodig was. In een korte tijdsbestek waren we klaar. Neem een specialist in de hand zoals Pieter.”

“Ik heb Pieter mijn idee voorgelegd en hij had direct heel veel ideeën. Maar hoe doe je dat? Pieter overtuigde mij om met hem aan de slag te gaan, zodat ik me kon focussen op de inhoud en dat hij mij kon begeleiden hoe je dat nou doet. Ik heb geen moment spijt gehad. Hij heeft me van het begin tot het einde geholpen om de juiste keuzes te maken Pieter daagde mij direct uit. We werkten samen en elkaar deskundigheid heeft geleid tot een fantastisch product. In 4 maanden van idee tot een volledig product. Pieter sluit bij mij aan, is kritisch, geeft feedback en altijd op een manier waarop mijn idee beter wordt. ”

Foto van Jesse Parker

Jesse Parker

Life Coach

Foto van Jennifer Simons

Jennifer Simons

Trainer

“Ik had zelf al wat online trainingen staan dus ik twijfelde eerst. Maar Pieter heeft mij als eerste geholpen om binnen de producten die ik al heb mijn klanten de stappen te laten doorlopen waarvan ik wil dat ze die doorlopen. Er is veel meer structuur in mijn aanbod gekomen. Met de simpele tips van Pieter krijg ik ze nog beter in actie. Het is allemaal veel helderder en duidelijker geworden voor mij.”

“Ik was opzoek naar iemand die mij kon begeleiden in het online training maken. Pieter kan veel. Hij is niet alleen graficus maar is als persoon altijd ‘willing to help’. Hij heeft mij vertrouwen gegeven, geloofde in mij, gaf heel goed richting aan mijn proces. We hebben 8 product lanceringen gedaan. Ik heb veel deelnemers gekregen. Ik kan je Pieter van harte aanbevelen ”

Foto van John Visser

John Visser

IT Coach

Geen vaste prijs

Wel een vast rekenmodel

Om de kosten van jouw app te berekenen, maak ik gebruik van een vast rekenmodel. Deze vullen we samen in op basis van de functies die jouw app moet hebben.

Hier 3 van de 7 apps die ik heb gemaakt

Membro

Membro is een ledenadministratie, financiële administratie en leden volg systeem voor verenigingen. Met de app hou je alles binnen je vereniging bij.

Badge van de Google Play Store
Badge van de Apple App Store
Badge van de Microsoft Store
Sportjeal Play

Met de Sportjeal Play app geef je vrijwillige trainers een steun om leuke leerzame sportlessen op te zetten voor jong en oud.

Badge van de Google Play Store
Badge van de Apple App Store
Badge van de Microsoft Store
Meditatie Timer

Voor Stichting Ongekend Vermogen hebben we een meditatie timer app gebouwd. Gebruikers worden herinnerd om te gaan mediteren en kunnen zelf een tijd instellen. Simpel en doeltreffend.

Badge van de Google Play Store
Badge van de Apple App Store
Badge van de Microsoft Store

100%

NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE

Twijfel je nog?

Probeer deze diensten uit zonder risico, maak gebruik van de 30 dagen "Niet Goed, Geld Terug" Garantie.

Zullen we eens een (virtueel) bakkie doen?